728x90 AdSpace

Latest Articles

29 Φεβ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 29/2 έως 6/3 - Λίτσα Πετρίδη - 29 Φεβ 2016


Κριός
Αυτή τη βδομάδα τα οικονομικά και τα εργασιακά θα είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σας. Μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά. Μικρές δυσκολίες στα επαγγελματικά μπορείτε να τις ξεπεράσετε εύκολα με τη βοήθεια και τη στήριξη συνεργατών. Νιώστε ασφάλεια στα συναισθηματικά και προσπαθήστε να περάσετε αρκετό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια. Μη διστάσετε να μιλήσετε στον ερωτικό σας σύντροφο για όλα όσα σας απασχολούν. Το ενδιαφέρον του θα σας εντυπωσιάσει. Όσοι είστε μόνοι, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σας, κάτι καλό φαίνεται να σας διαφεύγει. Η περίοδος χαρακτηρίζετε θετική για τα οικονομικά με πολλές δυνατότητες αύξησης των εσόδων σας.


Ταύρος
Αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Η βδομάδα έχει τις ευκαιρίες της και λειτουργώντας μεθοδευμένα, μπορείτε να ξεπεράσετε πολλά από τα αδιέξοδά σας. Μην ενθουσιάζεστε τόσο με νέες προτάσεις και με αυτά που ακούτε στα εργασιακά. Κάντε τη δική σας έρευνα και βεβαιωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο για τα αποτελέσματα. Η κατανόηση και η εμπιστοσύνη που επικρατεί στη σχέση με το σύντροφό σας, είναι ότι χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για απρόσμενες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Με λίγη προσπάθεια κι έξυπνες κινήσεις έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά.

Δίδυμοι
Ανασφάλεια φαίνεται να σας διακατέχει αυτή τη βδομάδα. Διάφορα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας και δεν αφορούν απαραίτητα εσάς, σας δημιουργούν άγχος για τα μελλοντικά σχέδιά σας. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στα εργασιακά και δώστε έξυπνες λύσεις σε καθυστερήσεις και εμπόδια. Καινούργια ξεκινήματα και συμφωνίες χρειάζονται προσοχή. Συμπαρασταθείτε σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος χωρίς διαμαρτυρίες… κάντε το με την καρδιά σας. Η σχέση με το σύντροφό σας χρειάζεται άμεσα μια ανανέωση. Πάρτε πρωτοβουλίες και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. Δείξτε μεγαλύτερη αυστηρότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Καρκίνος
Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή που φαίνεται να κρύβει ευκαιρίες. Κάντε νέες γνωριμίες και προσπαθήστε να περάσετε και λίγο καλά. Δείξτε τις ικανότητες σας στα εργασιακά, χωρίς η συμπεριφορά σας να γίνεται προκλητική. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μη δημιουργείτε αντιπάθειες. Μιλήστε στο σύντροφο σας για όλα αυτά που σας προβληματίζουν στη σχέση σας και τι είναι αυτό που δε σας επιτρέπει να πάρετε αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να του εξηγήσετε από το να τον αφήσετε να αμφισβητεί τα συναισθήματα σας… μαζί θα μπορέσετε να βρείτε τη χρυσή τομή. Εσείς που είστε μόνοι φλερτάρετε και γοητεύστε. Αισιόδοξες και ανακουφιστικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις των οικονομικών σας.

Λέων
Ήρεμη και σταθερή φαίνεται να είναι αυτή η βδομάδα για εσάς. Τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο κι οι εξελίξεις σας επιβεβαιώνουν ότι έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Στα εργασιακά θα πρέπει να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, μιας και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και μην παίζετε με τις αντοχές σας. Το κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σας είναι άκρως ερωτικό. Γεφυρώστε αποστάσεις και δώστε μια γερή δόση ανανέωσης. Αποφύγετε τις εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα οικονομικά απαιτούν προσοχή και μελετημένες κινήσεις. Κάθε λάθος θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Παρθένος
Αξιοποιήστε σωστά την πλανητική εύνοια και νιώστε αισιόδοξα για τα μελλοντικά σχέδιά σας. Η υποστήριξη που δέχεστε στα εργασιακά από ανώτερους σας, σας γεμίζει ενέργεια και δράση. Εφαρμόστε τις έξυπνες ιδέες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τους εντυπωσιάσετε για μια ακόμα φορά. Ασχοληθείτε σοβαρά με το σύντροφό σας και μην απομακρύνεστε από κοντά του. Στο δικό σας χέρι είναι να βελτιώσετε την κατάσταση παίρνοντας πρωτοβουλίες. Όσοι είστε ακόμα μόνοι κάντε κάτι εσείς και μην τα περιμένετε όλα από τη μοίρα. Είστε ήδη εκτός οικονομικού προϋπολογισμού και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε έξοδα-έσοδα. Συμπαρασταθείτε σε φιλικά πρόσωπα που φαίνεται να σας έχουν ανάγκη.

Ζυγός
Αυτή τη βδομάδα δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Δώστε τις κατάλληλες λύσεις σε οικογενειακά θέματα και μην τα αφήνετε σε εκκρεμότητα. Νέες προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Προετοιμάστε το έδαφος για τις αλλαγές που επιδιώκετε και πείστε τα κατάλληλα άτομα να σας ακολουθήσουν με επιχειρήματα και όχι λόγια. Αναλάβετε την ευθύνη των δικών σας λαθών στη σχέση με το σύντροφό σας και μην τον κατηγορείτε για τα πάντα. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Όσοι είστε μόνοι κάντε μια ανανέωση στην εμφάνιση σας και πάρτε τα πάνω σας. Έκτακτα οικονομικά έξοδα αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία και βρείτε τρόπους να ανεφοδιάσετε το πορτοφόλι σας.

Σκορπιός
Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σας αυτή τη βδομάδα, με τα θέματα σπιτιού στην απόλυτη προτεραιότητά σας. Ανανεώστε τους χώρους σας κι απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό. Αναθεωρήστε τους εργασιακού σας στόχους και φυσικά τον τρόπο χειρισμού τους. Κάτι δεν κάνετε καλά και κάποιες υποθέσεις σας βρίσκονται για πολύ καιρό σε στασιμότητα. Ο σύντροφός σας δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σας επιβεβαιώνει διαρκώς τα συναισθήματα του. Αναγνωρίστε το του και ανταποδώστε… κάποιες φορές γίνεστε λίγο εγωιστές… παραδεχτείτε το. Όσο για τα οικονομικά οι προοπτικές είναι θετικές, όμως και τα έξοδα πάρα πολλά. Μην ανοίγεστε περισσότερο και περιοριστείτε στα απαραίτητα.

Τοξότης
Παραγωγική και δραστήρια φαίνεται να είναι αυτή η βδομάδα για εσάς. Κινηθείτε με πρόγραμμα, μιας και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και κρίσιμες. Στα εργασιακά θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σας για να διατηρήσετε τις σχέσεις με συνεργάτες και ανώτερους σε ένα καλό επίπεδο. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και λογομαχίες άνευ λόγου. Τάσεις συναισθηματικής ανασφάλειας σας κάνουν καχύποπτους και έντονα επικριτικούς με το σύντροφό σας. Αποφύγετε καβγαδάκια που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Όσοι είστε μόνοι… εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες και μην τα βάζετε με τους άλλους. Τα οικονομικά σας προβληματίζουν αρκετά, όμως όλο και τα καταφέρνετε.

Αιγόκερως
Δρομολογήστε τα σχέδιά σας και βρείτε τι κάνετε λάθος. Κάποια πράγματα φαίνεται να σας διαφεύγουν και δημιουργούν στασιμότητα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις χρειάζονται συνέπεια και προγραμματισμό. Οι ευκαιρίες δε λείπουν όμως οι αποφάσεις σας θα πρέπει να παρθούν κατόπιν ώριμης σκέψης. Αποφύγετε διαφωνίες και παρασκηνιακές καταστάσεις. Η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας βελτιώνει τη σχέση σας. Αφήστε τους εγωισμούς και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Όσοι είστε μόνοι μη σκαλίζετε το παρελθόν, δεν αξίζει τον κόπο. Δεχτείτε νέες προκλήσεις και περάστε όμορφα. Ανάσες αισιοδοξίας φαίνεται να παίρνει το πορτοφόλι σας και μάλιστα ανέλπιστες.

Υδροχόος
Οι προσπάθειες και οι θυσίες που έχετε κάνει φαίνεται να αρχίζουν να αποδίδουν, γι’ αυτό οι εξελίξεις αυτής της βδομάδας ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας. Στα εργασιακά δεχτείτε τους επαίνους των ανώτερων σας και βρείτε τρόπους να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη και ο ερωτισμό σας στα ύψη. Γι’ αυτό εντυπωσιάστε το σύντροφό σας κάνοντας του ευχάριστες εκπλήξεις. Όσοι είστε μόνοι… καταλαβαίνετε ότι αυτή η βδομάδα επιφυλάσσει νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τα έσοδα σας αυξάνονται κι έτσι έχετε τη δυνατότητα νʾ απαλλαγείτε από πολλές παλιές σας οφειλές και να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

Ιχθύες
Η νηφαλιότητα και το καθαρό μυαλό σας αυτή τη βδομάδα, σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε τις καλύτερες λύσεις και να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά χωρίς διαμαρτυρίες, γιατί στο τέλος θα αποδειχτούν προς όφελός σας. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε στο σύντροφό σας γιατί κάποιες φορές άθελα σας τον πληγώνετε. Πλησιάστε τον περισσότερο και επωφεληθείτε από το όμορφο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σας. Όσοι είστε μόνοι φλερτάρετε χωρίς όμως να ποντάρετε συναισθηματικά σε επιπόλαιες γνωριμίες. Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα οικονομικά, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο.


Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top